Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 15

14 januari 2018

En ook de competitie gaat in 2018 weer verder. Ronde 15 en hierna nog 3 speelronden te gaan. In de Tweede Divisie staat Op Dreef 3 al heel de competitie bovenaan met slechts 2 verliespartijen. Daar kwam wel nummer 3 bij. No Score dat keurig 2-e staat wist Op Dreef 3 met 8-5 te verslaan. Voor No Score finishte Teun Nollen 92. Het Vaartje tegen TROTS ging aardig gelijk op, maar op het eind pakte Het Vaartje de winst. 8-5 de score. DVDVD speelde de derby tegen HBHB. Het was toch wel verrassend DVDVD dat de wedstrijd naar zich toe trok. Ook hier een 8-5 score. Voor HBHB finishte Rob van Dongen 100. De Valk dart door tegen No Mercy eindigde niet in een 8-5. De Valk dart door wist namelijk 1 punt meer te pakken en zo met 9-4 te winnen. Het Karrewiel 1 was deze ronde vrij. De 180 teller is blijven staan op 3. Op Dreef 3 blijft aan de leiding, maar zien No Score wel dichterbij komen. No Mercy staat derde.

Eerste Divisie - Gijle Peile is in de ‘winning mood’. Werd vorige week Triple Trouble uit het beker toernooi gewipt, nu was 4P aan de beurt. 4P won de eerste ontmoeting nog, maar nu was Gijle Peile met 7-6 te sterk. Falcon ontving Het Karrewiel 2. In de koppels 501 werd het verschil gemaakt door Falcon en won zo de wedstrijd met 8-5. New Bundy’s speelt een beetje een kleurloos seizoen en bungelen wat onderaan samen met Darth Vader. En die speelden nou juist tegen elkaar. New Bundy’s was duidelijk sterker en won met 10-3 door oa een 180 score voor Peter Willemsen. Maar de kraker was natuurlijk Vrolijke Bull tegen De Tobbers. En met zulke speciale wedstrijd zijn De Tobbers op hun scherpst. Gelijk vanaf het begin zaten ze erop en liepen uit naar een 9-4 winst. Van No skills just lucky tegen Nie te Pijle is geen uitslag bekend. De 180 teller staat op 28 stuks. De Tobbers eindelijk aan kop voor Vrolijke Bull en Falcon.

Zooike Ongeregeld stond op een mooie 3-e plaats in de Ere Divisie, maar kregen toch een tikje te verwerken. Tegen Game Shot Sala werd namelijk met 10-3 ruim verloren. Voor Game Shot Sala gooide Ad Timmermans een 180 en finishte Oswald Janssen 127. Game Shot Sala klimt hiermee naar de middenmoot. Triple Trouble startte goed tegen De Valk. 4-1 voor, maar doordrukken was er niet bij. De Valk 1 won zelfs nog met 7-6. Voor De Valk noteerde Bas van de Borst een 180 en voor Triple Trouble gooide Ton Verhoeven een 180. Het Karrewiel 13 speelde tegen The Dartons. 4 punten was het doel, maar The Dartons lieten het zover niet komen. 12-1 de winst voor The Dartons met een 180 voor John Genet. Arion Diepstraten finishte 126. Malle Bull kwam 6-0 voor tegen BSEIDREN en toen ging BSEIDREN toch eens wat terug doen. De 5 koppels erna waren juist voor BSEIDREN dat zo terug in de wedstrijd kwam. Malle Bull won overigens wel met 8-5. Voor Malle Bull noteerde Jeffrey Siemons 2 maal 180 en Jan Willem Siemons 1 maal 180. Op Dreef 12 was deze ronde vrij. De 180 teller is naar 89 in totaal. The Dartons staat op 1 voor Malle Bull. Zooike Ongeregeld staat samen met Triple Trouble derde.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen