Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 16

21 januari 2018

Speelronde 16 van de Dongense Darts Competitie. En weer pakt TROTS net naast een overwinning in de Tweede Divisie. Met slechts 1 overwinning op zak was de 2-e broodnodig. Het Karrewiel 1 is dan ook een te nemen horde. Maar TROTS liet Het Karrewiel iets te ver uitlopen (5-2) en kreeg het gat niet meer dicht. 7-6 de winst voor Het Karrewiel 1. No Mercy verloor verrassend met 7-6 van Het Vaartje en kan zomaar plaats 3 kwijtraken. Op Dreef 3 ziet de eindstreep in beeld, maar No Score zit er best dicht op. Zaak dus om tegen DVDVD niet teveel te laten liggen. Voor Op Dreef 3 was de opdracht duidelijk en won met 12-1 de wedstrijd. HBHB kwam op achterstand tegen De Valk dart door, maar kwam terug in de wedstrijd tot 4-4. De 2-e versnelling kon HBHB niet meer beantwoorden en verloor met 8-5 de wedstrijd. No Score was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 3. Op Dreef 3 heeft toch wel een veilige voorsprong op No Score. No Mercy blijft op de derde plaats.

Vrolijke Bull probeert nog alles op alles te zetten om kampioen te worden in de Eerste Divisie en natuurlijk terug te keren in de Ere Divisie. Uit bij Darth Vader werd er ruim gewonnen door oa een 180 score van Mike van de Beemd en een 115 finish van Paul Wijnands. De uitslag was 11-2 voor Vrolijke Bull. En De Tobbers mochten aantreden tegen No Skills just lucky. Daarmee weet je het nooit, maar makkelijk is het niet. Het begin ging gelijk op, maar in de koppels waren De Tobbers niet te houden. 10-3 score met een 97 uitworp voor Marco Verschure. 4P tegen New Bundy’s ging gelijk op. In de koppels tac/tic verzekerde New Bundy’s zich van de 7-6 winst. Nie te Pijle won de eerste ontmoeting tegen Falcon, maar nu was het precies andersom. Falcon sterker in de koppels en uiteindelijk een 7-6 winst. Marick Sterkens van Falcon finishte 114. En ook voor een 2-e maal liet Het Karrewiel 2 zich verrassen door Gijle Peile. 7-6 de score voor Gijle Peile. De 180 teller staat nu op 29 stuks. De Tobbers met 7 voorsprong op Vrolijke Bull en 14 op Falcon.  

The Dartons tegen Malle Bull was het affiche van deze week in de Ere Divisie. De toppers hadden zelfs de PDC Q-school laten schieten voor deze wedstrijd. Wil Malle Bull nog iets deze competitie zal er ruim gewonnen moeten worden. Tot 4-4 ging het gelijk op en toen pakte The Dartons een voorsprong. 8-5 de winst voor The Dartons met een 180 score voor Edwin Nuis. Geen titel voor Malle Bull. Game Shot Sala heeft de smaak te pakken. Het Karrewiel 13 werd met 11-2 naar huis gestuurd. Mark Lodewijks van Game Shot Sala finishte 146. De Valk 1 blijft klimmen op de ranglijst. Nu was Zooike Ongeregeld het slachtoffer. 8-5 de score. Voor Zooike Ongeregeld gooide Peter Groeneveld een 180. BSEIDREN speelde tegen Op Dreef 12 en er stond nog een rekening open. De 1-ste ontmoeting was namelijk een 11-2 winst voor BSEIDREN. Op Dreef kwam nu beter voor de dag en wist nu zelfs de wedstrijd te winnen. 8-5 de winst voor Op Dreef. Voor BSEIDREN gooide Leo Laurijsen een 180. Triple Trouble was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 92 stuks. The Dartons staan een straatlengte voor op Malle Bull. Zooike Ongeregeld is terug op plaats 3.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen