Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 1

11 maart 2018

De Zomer competitie Darts in dongen is weer begonnen! 20 teams hebben zich ingeschreven om een gooi te doen naar het prijzengeld. Slechts 1 team minder dan de vorige zomer competitie. Deze 20 teams zijn opgedeeld in 3 divisies (Ere-Eerste en Tweede Divisie). In de Eerste Divisie is het Karrewiel 13 slecht begonnen. Net terug uit de Ere Divisie verloor het ruim van Het Karrewiel 2. 9-4 de winst voor K2. 4P gaat een gooi doen naar de titel denk ik zomaar. Thuis in de Viersprong ontving 4P Nie te Pijle. 4P keek tegen een 5-1 achterstand aan, maar wist de partij nog enigszins te redden. Nie te Pijle won wel met 7-6. Niek Geutjes van Nie te Pijle scoorde een 180. Falcon speelde tegen Dart Vader 2 en kwam al snel met 3-0 achter. Daarna pakte Falcon gelijk wat terug en bleef de partij in evenwicht. 7-6 de score voor Darth Vader 2 met een 180 score voor Oswald Janssen. Gijle Peile speelt ook in deze divisie, maar was deze ronde nog vrij. De 180 teller is gelijk los en staat op 2. Het Karrewiel 2 mag deze week genieten van de bovenste plaats.

In de Ere Divisie wederom de bekende namen als The Dartons, Triple Trouble, Op Dreef en BSEIDREN. Maar een kanshebber is misschien ook wel Malle Bull. Het begin is er. De Tobbers werden gedeclasseerd met 13-0. Voor Malle Bull gooide David Luijten een 180 en ook Jan Willem Siemons gooide een 180. Vrolijke Bull opende tegen Op Dreef 12. Het bleef spannend tot het eind. Van 2-2 naar 4-4 en 6-6. De beslissing viel in het voordeel van Op Dreef 12 dat daarmee dus ook de wedstrijd won. Voor Vrolijke Bull gooide Toine Akkermans een 180 en finishte Bram Roosen 105. The Dartons trapte af tegen BSEIDREN. Gelijk een wedstrijd om erin te vliegen. The Dartons bleek net wat sterker en won met 8-5. John Genet (The Dartons) gooide een 180. Triple Trouble ook uitkomend in de Ere Divisie was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu alweer op 4 stuks. Malle Bull uiteraard aan de leiding.

6 team spelen in de Tweede Divisie. New Bundy’s gaat voor de titel en speelde tegen Malibullseye. New Bundy’s begon sterk en die voorsprong werd eigenlijk niet meer weggegeven. 8-5 de winst met een 180 voor Melvin Veenbergen en 180 voor Matthijs Schouten. HBHB kwam 5-1 voor tegen De Valk dart door. Daarna ging De Valk dart door ook meedoen en kwam het nog terug tot 7-6. Dus wel nipt de winst voor HBHB. Nadia van der Kaay van De Valk dart door finishte 114. Darth Vader 1 ontving Het Vaartje. Darth Vader was duidelijk sterker en won met 9-4. Hier staat de 180 teller toch ook al op 2. Darth Vader 1 mag zich zeker een week lijstaanvoerder noemen.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen